Open Dag(Uitgesteld latere informatie volgt)

Docent: Open Dag

0,00

71 op voorraad

Start: 15 juni 2024 Van: 10:00 tot 16:00
×

Open Dag(Uitgesteld latere informatie volgt) #1

0,00
Code: Open Dag Categorie: Tag: Taal:

Beschrijving

UITNODIGING Open Dag bij Holisan

Zaterdag 15 juni 2024 van 11:00-15:00 uur

U bent van harte uitgenodigd! Meer informatie en het programma volgt nog….

Docenten die aanwezig zijn op de Open Dag stellen zich hier kort aan je voor:

Vanaf 11:00 uur, Vd. Robert Swami Persaud

In 1988 introduceerde ik de klassieke Ayurveda in Nederland. Ik had de Ayurvedische geneeskunde aanvankelijk in Londen gestudeerd maar ging later naar de universiteit Arya Vaidya Sala in Kerala en studeerde daar onder de bezielende leiding van dr. P.K. Varier. Mijn familie van vaderskant komt oorspronkelijk uit Noord-India maar ik verkoos te studeren in Zuid-India.
Begin jaren negentig van de vorige eeuw zette ik in Nijmegen de Hogeschool Ayurveda Geneeskunde op en zag tot mijn vreugde dat de Ayurveda steeds bekender werd in Nederland en dat er meer praktijken ontstonden.
Ik richtte daartoe de eerste Ayurvedische beroepsvereniging op onder de naam ANVAG (Algemene Nederlandse Vereniging Ayurveda Geneeskunde), die enkele jaren geleden is opgegaan in de LVNT.
Ondertussen begon ik een studie in de Westerse farmacologie om de wereld van het medicijngebruik van mijn patiënten nog beter te begrijpen.
Bij de bekende uitgeverij Servire deed ik verschillende boeken verschijnen over onder andere de Ayurveda; vanuit de Charaka Sâmhita en meerdere klassieke werken deed ik vertalingen verschijnen om de Ayurveda voor Nederland steeds begrijpelijker te maken.
Zo is het inmiddels meer dan 35 jaar geleden dat ik deze prachtige wetenschap mag toepassen. En al die tijd kon ik samenwerken met Harrie Sandhövel die de Holisan oprichtte waarmee Nederland tot op vandaag aan vrijwel elk Ayurvedisch product kan komen.
Ik de loop der lange jaren heb ik talloze enthousiaste mensen mogen opleiden in de traditionele oliemassages en de Ayurvedische filosofie. Ik nader nu langzaam de 70 jaar maar voel me nog steeds even gedreven als vroeger.
Ik heb mijn dagelijkse praktijk in Druten in het verstilde oude klooster de Boldershof waarin ik tevens woon. Wie weet zien we elkaar daar eens onder het genot van een lekkere en weldadige kop Ayurvedische thee!
Kijk even op mijn website www.ayurveda-center.com of bel gerust naar 06-55300752.
Robert Swami Persaud

Vanaf 13:00 uur: Carla van Dijk AP; www.ayuryoganederland.nl

 

Nieuw in het assortiment van HHP zijn de producten van QURES (i.o.)

QURES ontwikkelt en selecteert producten ter bevordering van de individuele gezondheid en de directe leefomgeving. Ons product assortiment vindt u producten voor het elimineren van schadelijke EMF in onze directe omgeving, het verhogen van het zelfherstellend vermogen, het verlagen van therapieresistentie en het creëren van het beste draagvlak voor iedere vorm van therapie. Tijdens de open dag kunt u onder andere kennismaken met Pulsed Electromagnetic Field Therapy. Deze kennis werd al zo’n 4000 jaar geleden in India en China toegepast. Door middel van ‘Lodestones’, of wel magnetische stenen, werden ziektes en symptomen behandeld. Zowel Charaka als Sushruta beschrijven de toepassingen in hun Samhitas. Ten tijde van Cleopatra en Hippocrates, in respectievelijk Egypte en Griekenland, zijn vergelijkbare behandelingen geregistreerd. De huidige systemen bereikte hun hoogtepunt met de QRS ontwikkelingen tijdens de tweede helft van de vorige eeuw. Zaterdag 15 juni kunt u kennis maken met deze bijzondere ‘true sine wave bundel’ en alle voordelen die ze u en uw praktijk kunnen bieden.

Open Dag

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.