Beschrijving

Lezing over het drieledig brein, hoe je emoties verwerkt, hoe de doshas daar een rol in spelen en hoe je daar als therapeut in de praktijk mee kan werken.

De 3 basisemoties, reguleren van je emoties. Hoe help je je cliënt om te gaan met emotionele pijn? Wat kun je meegeven aan oefeningen, vanuit de Ayurveda en lichaamsgerichte therapie.

Hoe help ik een cliënt als Ayurveda therapeut iets verder met thema’s zoals seksualiteit, verslaving en wanneer verwijs ik door naar andere instanties. Wat moet ik er van weten behalve de kruiden en behandelingen die ik voorschrijf? Werken met het psychische aspect bij verslavingen.

Mogelijkheid tot het inbrengen van casussen.

Accreditatie bij de KTNO nummer: K11742(2 ECTS)

Let op: Neem contact op met je eigen vakvereniging om onze lezing(en) te laten erkennen door de KTNO.

Docent: Jaqueline Snelder

Prijs: € 15,-

Datum: Zaterdag 2 oktober 2021

Tijden: 10:00 uur – 17:00 uur

Locatie: Naar keuze, via ZOOM

Jaqueline Snelder

Wie is Jacqueline Snelder?

Ik ben moeder van twee kinderen ( 23 en 19 jaar) en woon samen met mijn partner Lars Weller in 's-Hertogenbosch.

Sinds 1996 ben ik begonnen met mijn Praktijk in Innerlijk Kind werk  en Lichaamsgerichte psychotherapie aan huis. Dit was na mijn afronding van de 4-jarige opleiding aan de New man academy , de Marckhoeve. Daarna ben ik verdergegaan met het bestuderen van Ayurveda ( 5-jarige opleiding) en vedische kennis zoals vedische astrologie en vedische filosofie. Ik heb me met mijn Ayurveda praktijk in combinatie met Innerlijk Kind werk in 2007 opnieuw ingeschreven als bedrijf en vanaf 2010 ben ik begonnen met het geven van groepen.  Tevens jaaropleidingen en heb ik samen met een team docenten een 4-jarige erkende opleiding tot lichaamsgericht psychotherapeut opgezet. Nu de Inner Grounding Therapie opleiding waar mensen een gedegen opleiding kunnen volgen tot therapeut.