Candida – Balans herstellen met Ayurveda

Docent: Peter van Herck AP

15,00

Deze lezing is al geweest. U kunt niet meer boeken.
Code: CEAB20190622 Categorie:

Beschrijving

Een interessante lezing waarin het Candida probleem uitgebreid wordt behandeld. Waar komt het vandaan en hoe kan je het behandelen met voeding en kruidensupplementen? Ayurveda benadert Candida vanuit een heel ander standpunt als de klassieke therapieën en boekt daardoor ook goede resultaten bij de behandeling ervan.

Docent
Peter van Herck
Prijs
€ 15,-
Datum
Zaterdag 22 juni 2019
Tijden
10:00 uur – 17:00 uur
Locatie
Holisan BV, Merwede 30, 8226 NA Lelystad

Koffie, thee en een lichte lunch zijn inbegrepen

Voordat je een plaats kunt reserveren, dien je eerst in te loggen.

Peter van Herck AP

Wie is Peter?

Peter van Herck werd geboren te Neerpelt (België) in 1958. Als Ayurveda Practitioner en publicist kan hij putten uit een ruime ervaring met Ayurvedische middelen, diagnose- en behandelmethoden. Peter van Herck studeerde westerse en oosterse filosofie, homeopathie en – sinds 1987 – Ayurveda. Zijn boeiende presentatie, grote deskundigheid en vele waardevolle praktische aanwijzingen maken hem tot een veelgevraagd en zeer gewaardeerd spreker.

Sinds 2003 is Peter één van de bezielers van de Ayurvedaschool Antwerpen in Borgerhout. Hier doceert hij samen met Indiase Ayurvedische dokters de traditionele Ayurvedische kennis, in een 2- of 4-jarige opleiding.

Peter werkt naast zijn praktijk in Arendonk (Turnhout) ook in het Ayurvedisch Gezondheidscentrum Borgerhout of AGB. Hier is ook de Ayurvedashop gevestigd waar je terecht kan, voor alles wat te maken heeft met Ayurveda.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.