Ayurveda, het emotionele proces van je cliënt en het brein

Docent: Jaqueline Snelder AP

15,00

Deze lezing is al geweest. U kunt niet meer boeken.
Code: SNELDER19092020 Categorie:

Beschrijving

Let op: Deze lezing is door overmacht verplaatst naar 10 oktober

Lezing over het drieledig brein, hoe je emoties verwerkt, hoe de doshas daar een rol in spelen en hoe je daar als therapeut in de praktijk mee kan werken.

De 3 basisemoties, reguleren van je emoties. Hoe help je je cliënt om te gaan met emotionele pijn? Wat kun je meegeven aan oefeningen, vanuit de Ayurveda en lichaamsgerichte therapie.

Hoe help ik een cliënt als Ayurveda therapeut iets verder met thema’s zoals seksualiteit, verslaving en wanneer verwijs ik door naar andere instanties. Wat moet ik er van weten behalve de kruiden en behandelingen die ik voorschrijf? Werken met het psychische aspect bij verslavingen.

Mogelijkheid tot het inbrengen van casussen.

Accreditatie bij de KTNO : De aanvraag moet nog worden gedaan.

Let op: Neem contact op met je eigen vakvereniging om onze lezing(en) te laten erkennen door de KTNO.

Docent: Jaqueline Snelder

Prijs: € 15,-

Datum: Zaterdag 10 oktober 2020

Tijden: 10:00 uur – 17:00 uur

Locatie: Naar keuze, via ZOOM

 

Jaqueline Snelder AP

Wie is Jacqueline Snelder?

Ik ben moeder van twee kinderen en woon samen met mijn partner Lars Weller in 's-Hertogenbosch.

Sinds 1996 ben ik begonnen met mijn Praktijk in Innerlijk Kind werk  en Lichaamsgerichte psychotherapie aan huis. Dit was na mijn afronding van de 4-jarige opleiding aan de New man academy , de Marckhoeve. Daarna ben ik verdergegaan met het bestuderen van Ayurveda ( 5-jarige opleiding) en vedische kennis zoals vedische astrologie en vedische filosofie. Ik heb me met mijn Ayurveda praktijk in combinatie met Innerlijk Kind werk in 2007 opnieuw ingeschreven als bedrijf en vanaf 2010 ben ik begonnen met het geven van groepen.  Tevens jaaropleidingen en heb ik samen met een team docenten een 4-jarige erkende opleiding tot lichaamsgericht psychotherapeut opgezet. Nu de Inner Grounding Therapie opleiding waar mensen een gedegen opleiding kunnen volgen tot therapeut.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.