Beschrijving

Deze onderwerpen worden belicht vanuit het Ayurvedisch perspectief en hiervoor worden aangepaste kruidentherapieën voorgesteld.

Ayurveda benadert deze onderwerpen vanuit een heel andere visie dan de nu gangbare, met vaak verrassend goede resultaten.

In deze lezing komt aan bod: Westerse en Ayurvedische visie op gewrichtsproblemen, het ontstaan en de preventie.

Verder in de behandeling: dieet, leefstijl, denken, emoties en werkzame Ayurvedische voedingsadviezen en voedingssupplementen.

Accreditatie bij de KTNO onder nr. K11437(2 ECTS)

Let op: Neem contact op met je eigen vakvereniging om onze lezing(en) te laten erkennen door de KTNO.

Docent: Peter van Herck

Prijs: € 15,-

Datum: Zaterdag 15 mei 2021

Tijden: 10:00 uur – 17:00 uur

Locatie: Naar keuze, via ZOOM

Peter van Herck AP

Wie is Peter?

Peter van Herck werd geboren te Neerpelt (België) in 1958. Als Ayurveda Practitioner en publicist kan hij putten uit een ruime ervaring met Ayurvedische middelen, diagnose- en behandelmethoden. Peter van Herck studeerde westerse en oosterse filosofie, homeopathie en – sinds 1987 – Ayurveda. Zijn boeiende presentatie, grote deskundigheid en vele waardevolle praktische aanwijzingen maken hem tot een veelgevraagd en zeer gewaardeerd spreker.

Sinds 2003 is Peter één van de bezielers van de Ayurvedaschool Antwerpen in Borgerhout. Hier doceert hij samen met Indiase Ayurvedische dokters de traditionele Ayurvedische kennis, in een 2- of 4-jarige opleiding.

Peter werkt naast zijn praktijk in Arendonk (Turnhout) ook in het Ayurvedisch Gezondheidscentrum Borgerhout of AGB. Hier is ook de Ayurvedashop gevestigd waar je terecht kan, voor alles wat te maken heeft met Ayurveda.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.