Beschrijving

Een algemene kennismaking met Ayurveda met aandacht voor alle belangrijke thema’s voor wie met Ayurveda wil gaan werken.

Een algemene kennismaking met Ayurveda met aandacht voor alle belangrijke thema’s. Een populaire lezing die wij op speciaal verzoek jaarlijks herhalen. Aan de orde komen de overeenkomsten en verschillen met andere therapeutische systemen. Ook is er ruim aandacht voor de 6000 jaar oude ontstaansgeschiedenis van deze boeiende totaalgeneeskunde.

Een deel van de lezing is gereserveerd voor een beschrijving van de voornaamste middelen uit de Ayurvedische kruidenfarmacologie.
Een aanrader, ook om de verbanden te zien tussen de verschillende onderdelen van de ayurvedische fysiologie! Een ondersteuning bij uw praktische therapeutische werk. Goede boeken waarmee u zich eventueel op deze lezing kunt voorbereiden vindt u op www.ayurorder.nl. (particulieren kijken op: www.holisanshop.nl)

Geaccrediteerd door de KTNO onder nr. K8740 (VBAG/BATC/LNVG)

 

Docent
Liese van Dam
Prijs
€ 15,-
Tijden
10:00 uur – 17:00 uur
Locatie
Holisan BV, Merwede 30, 8226 NA Lelystad

Koffie, thee en een lichte lunch zijn inbegrepen.

Liese van Dam

Wie is Liese?

Liese van Dam maakte kennis met Ayurveda tijdens haar Yoga-docentenopleiding, waar ze de diepe samenhangen tussen Yoga en Ayurveda onderzocht. Na een opleiding tot Ayurvedic Practitioner aan de Academy of Ayurvedic Studies werd ze geïnspireerd tot het doorgeven van en lesgeven in deze eeuwenoude kennis.

Liese put uit een rijke ervaring van praktische en theoretische kennis over voeding. Als Ayurvedic Practitioner behandelt ze in haar praktijk cliënten met voedings- en leefstijladviezen, kruidenpreparaten en andere behandelingen. Tevens geeft ze Yogalessen met als specialisatie vrouwen in de verschillende fasen van hun leven.

Liese verzorgt met veel passie en kunde Ayurvedische Voedingsleer en Yoga aan de Academy of Ayurvedic Studies. Verder geeft ze trainingen en workshops over Ayurveda op Yogascholen en in diverse Yoga-docentenopleidingen.