Home
Algemeen
Docenten
Route Lelystad


LEZINGEN EN WORKSHOPS

OVERZICHT
AYURVEDA (1)

INLOGGEN

E-mailadres:
Wachtwoord:
Log automatisch in
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klant


Maak deze site je startpagina
Voeg toe aan je favorieten

Algemeen

- Je kunt alleen inschrijven via de website!
- Lees de Annuleringsvoorwaarden!
 
Deze website geeft de mogelijkheid om in te schrijven op lezingen, trainingen en workshops die door Holisan BV worden georganiseerd. Tenzij anders vermeld, worden de lezingen en workshops gehouden in de vestiging van Holisan te Lelystad.

Bijna al onze lezingen/trainingen/workshops (niet de introducties/basiskennis) worden geaccrediteerd door VBAG, LVNG, ANVAG en NWP. Op verzoek verstrekken wij tevens een deelnamecertificaat.
 
Ayurveda themalezingen zijn bedoeld voor artsen, therapeuten, diëtisten, medisch en paramedisch personeel. Er wordt een gedegen basiskennis van Ayurveda verondersteld. Volg dus eerst: Basiskennis Ayurveda 1 en 2.

DEVI Skincare Trainingen zijn bedoeld voor professionals op het gebied van huidverzorging, massage, fysiotherapie, sauna of wellness die hun praktijk willen verrijken met Ayurvedische behandelingen. Er wordt tijdens de training voor beginners eerst uitleg gegeven over de Ayurveda Basisprincipes.

Om een plaats op een lezing, training of workshop te reserveren, moet je eerst inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag deze dan hier aan. Deze inlogcode is ook geldig voor het professionele deel van onze andere site:  www.ayurorder.nl en www.devicosmetics.nl. Onze winkelsites voor consumenten www.holisanshop.nl en www.pranayur.nl werken NIET met deze inlogcode! Zij hebben hun eigen bestelprocedure!