Jaqueline Snelder

Wie is Jacqueline Snelder?

Jacqueline Snelder is opgeleid tot Neohypnotherapeute (Innerlijk Kindwerk, lichaamswerk en familieopstellingen 1990- 1996) aan de School voor Body en Soul de Marckhoeve, Stichting Fun en deed de opleiding Ayurvedisch Massage therapeut in Nijmegen en rondde in 2010 de 4-jarige opleiding tot Ayurvedisch Practitioner af aan de Academy of Ayurvedic Studies. Richtte in 2007 haar eigen praktijk op in Coaching in Ayurveda en Bewustwording. Verdieping en opleiding in Tantra bij Margo Anand, Saida Desilets, en in Tantra.

Inspiratiebronnen: Mijn grootste inspiratiebronnen zijn mijn leraren Mata Amritanandamayi Devi (Moeder Amma – de Veda’s, het pad van devotie) en Jan Koehoorn (Advaita Vedanta).

De passies van Jaqueline:

Ze is moeder van 2 kinderen, een zoon van 11 en een dochter van 15.
Mijn Passie is, om de kracht van de traditionele stromingen binnen de Tantra te blijven laten doorklinken in frisse inspirerende trainingen en workshops met veel informatie en dynamiek om zo meer vrijheid te kunnen ervaren op het gebied van Seksualiteit (Seksual therapy), Sexual Yoga (Persoonlijke ontwikkeling) en Tantra
Nog belangrijker voor mij is het begeleiden van vrouwen naar meer bewustwording en vrijheid en het helen van emotioneel en seksueeel trauma door Tantra.

Om Lokah Samastah Bhavantu, Om Shanti, Shanti, Shantih (May all beings reach eternal happiness, Vrede, Vrede, Vrede.)

Alles is subtiel, alles heeft miljoenen kanten, alles is licht, alle wezens zijn oneindig , alles is bewustzijn en alles is perfect in zijn unieke expressie” – Jacqueline

Lezingen & Workshops door Jaqueline Snelder