Brigitte Pappot AP

Wie is Brigitte Pappot?

Eind 1999 is Brigitte haar praktijk gestart als pedicure en voetreflexoloog. Ze begon met haar kennis en vaardigheden uit te breiden door door zich te specialiseren in voetbehandelingen voor diabetes en reumapatiƫnten. In 2005 rondde ze haar sportmassagestudie af gevolgd door de cursussen bindweefselmassage, manuele lymfedrainage massage en stoelmassage.

Om meer kennis te krijgen van de invloed die eetgewoontes en leefstijl op het lichaam hebben, volgde ze de HBO-opleiding tot Ayurvedic Practitioner aan de Academy of Ayurvedic Studies, gevolgd door Medische Basiskennis op HBO-niveau.

Brigitte heeft stages gelopen in de kliniek van Vijith en Vidya in Vaikom, Kerala (India) met als studieonderwerp huidziekten en Vata-management en in de praktijk van Miriam Alberts (Ayurveda-Hengelo) alwaar ze dr Shailesh Muli uit Pune (India) assisteerde bij Pancha Karma behandelingen.

Naast pedicure behandelingen biedt ze als Ayurvedisch therapeut consulten, massagebehandelingen en kuurprogramma’s aan. Ook organiseert ze regelmatig (kook)workshops over diverse onderwerpen en geeft ze workshops over Ayurveda en voetproblemen voor Holisan.

Lezingen & Workshops door Brigitte Pappot AP

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.