Accreditatie & nascholing

Bij Holisan worden vrijwel alle themalezingen en cursussen geaccrediteerd door de KTNO en de ANVAG

Wat is de KTNO?

De KTNO staat voor: Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen.

Zij richten zich op de beoordeling, verbetering en ontwikkeling van de kwaliteit van vakopleidingen en bij- of nascholingen in het particuliere onderwijs. De KTNO is een digitaal platform en heeft ruime ervaring in complementaire gezondheidszorg (z.g.n. ‘CAM-zorg’).

Voor het bijwonen van onze themalezingen (en cursussen) worden EC’s (European Credit Transfer System) toegekend. Hoeveel dit er zijn verschilt per lezing.

De lezingen worden veelal door verschillende beroepsverenigingen erkend; zoals bijvoorbeeld de CAT-complementair, LVNG, NVST, VBAG, VIV.

Wat is de ANVAG?

De ANVAG staat voor: Algemene Nederlandse Vereniging voor Ayurvedische Geneeskunde

ANVAG is een onafhankelijke beroepsvereniging voor regulier en Ayurvedisch geschoolde artsen en therapeuten, die zich beroepsmatig bezig houden met het praktiseren van de Ayurvedische geneeskunde.

Naast het behartigen van de maatschappelijke belangen van de leden streeft de vereniging naar verspreiding en bewaking van het gedachtegoed van Ayurveda als een (natuur)geneeskundig systeem, een holistische levensstijl en een levensvisie zoals vastgelegd in de klassieke handboeken en geschriften.

Alle lezingen zijn geaccrediteerd voor 1 punt Ayurveda per dagdeel (3 uur). Per jaar zijn er maximaal 4 punten te behalen.

Voor vragen of meer informatie kun je ook bij ons terecht: e-mail: marketing@holisan.nl of Tel. nr: 0320-251313